CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2023 Update

Home » Blog 2023 » CharitySL.nl 2023 Update

De tweede dag van CharitySL.nl zit erop én de eerste cheques zijn binnen! We begonnen de ochtend met prachtige kerstnummers dankzij de nachtploeg.  Dj Rippie was blij verrast en ging volledig mee in het kerstgedruis. Vervolgens kwam er een grote varia aan verzoekjes voorbij. Van rock tot pop, tot classics en stampers.

Nog 2 dagen op de teller, let’s go!

Lachen, tranen, bitterballen, dansjes, muntjes en groene monster. Een dag CharitySL.nl is maar moeilijk samen te vatten. Toch is dat wat er de afgelopen dag gebeurd is .

2 cheques kwamen er langs :
Allegro Dance company deed een prachtige show en haalde 10.126L$ op.

En Petra Voorst deed haar laatste DJ Set en haalde het waanzinnige bedrag van 110.500L4 op. Dat is toch niet normaal!

2 Artiesten stonden er op het programma: Mike Carnell en Jesika WIrefly.

Wat een stemmen!!

Daarna namen de DJ’s het weer over en gingen we de nacht in. Tijd voor Zomers hits op deze vrijdagavond van CharitySL.nl.

Maar we zijn er nog niet: blijf doneren, actievoeren en platen aanvragen!

Vandaag op het programma : Lichtjes avond, je favo DJ’s en Hosten en weer 4 optredens, namelijk ’s morgens om 11 uur van D0wnUnder en vanaf 18:00 uur Hedy Patrucci, Stinna en Britt Trafalgar. Er wordt ook een uitdaging vervult na de artiesten.
Natuurlijk komen de veilingen weer terug en zien we je graag op de markt, bij de raffle, bij de merchandise, de photobooth en vooral in ons midden. Want zonder jullie zijn we nergens! Komen jullie er snel bij?

http://maps.secondlife.com/secondlife/Mulholland%20Highway/129/129/21

 

Categories: