CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySl.nl Update: Zaterdag, Uitgedaagd en Lichtjesavond.

Home » Blog 2023 » CharitySl.nl Update: Zaterdag, Uitgedaagd en Lichtjesavond.

Ongelofelijk hoe hard te tijd is gevlogen. Deze zaterdag was er weer een dag die alle kanten op ging. Ben je benieuwd hoe de dag is verlopen? Lees dan verder want ik neem je even mee door de dag.

We zijn de dag begonnen met een andere verassing voor Rippie. Toen hij vanochtend wakker werd stond er een tweede notecard en een podium in Sinterklaas sfeer te wachten op hem. Op het podium stond een open haard met daarvoor de schoentjes en ook sint en piet waren aanwezig. De avondploeg en feestvierders hadden onwijs hun best gedaan om alle Sint verzoekjes bij elkaar te krijgen en Rippie speelde ze met plezier voor ons.

Daarna maakte we het podium vrij voor de eerste artiest van deze dag, DownUnder. En hij was niet alleen. Nee hij bracht zijn Downettes mee die gezellig met hem mee danste en het was weer een geweldig uur vol entertainment.
Na een paar uurtjes weer genieten van jullie verzoekjes was het alweer tijd voor de volgende artiest. We mochten Hedy Patrucci verwelkomen op het podium deze avond en zoals altijd zong ze weer de sterren van de hemel.
Daarna nam Stinna het over van Hedy voor nog een uur vol geweldige muziek. Met haar magische en vrolijke liedjes was het uur ook letterlijk voorbij gevlogen!
De laatste artiest van deze editie is Britt Trefglar. Zij maakte er nog een flink feest van met haar giga goede stem en ze zong zelfs een Nederlands liedje terwijl ze geen woord Nederlands spreekt normaliter.

Uitgedaagd…

En toen… toen was het tijd. Het podium werd weer verbouwd en er verscheen ineens een racewagen op het podium…. Toya en Wendy sprongen op het podium. Zij waren beiden uitgedaagd door Richard Akina om daar te staan.
Wat ze moesten doen? Toya werd uitgedaagd om twee nummers te zingen. Namelijk: Snowman van Sia en Max Max Max. Dit laatste was wel bijzonder want Toya is een echte Lewis Hamilton fan.
Wendy was door Richard uitgedaagd om haar gitaar aan te trekken met de gekke animatie hud en los te gaan op stage. Dat deed ze met veel plezier.
Ook Wendy is geen volledige Max Verstappen fan. Zij is fan van Daniel Richardo…. Daarom waren Toya en Wendy verkleed tijdens dit optreden in een Mercedes en Alpha Tauri outfit! Ze gingen boven op de racewagen van RedBull staan en dat leverde een donatie op van 50.000 linden!

Daarna begon onze lichtjesavond. Tijdens deze avond stonden we extra stil bij zij die het niet gehaald mogen hebben. Zij voor wie de strijd helaas hebben moeten verliezen. Met hun in gedachten gaan we verder om te zorgen dat dit niet meer hoeft te gebeuren.
Het was een avond van wat gekkige tunes, onwijs spannende veiling gevechten en nog veel meer gezellige dingen.

Intussen zijn wij begonnen aan de laatste dag van CharitySL.nl in actie voor KiKa 2023. Vandaag is het pyjama dag! Dus heb je even wat meer uit geslapen? Dat is helemaal oké. Neem je just out of bed look, check wel even of je shirt en broek recht zit, mee naar CharitySL.nl en lounge lekker met ons mee!

http://maps.secondlife.com/secondlife/Mulholland%20Highway/146/127/23

Tot zo!

~ Wendy

Categories: