CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl Gacha

Home » Informatie » CharitySL.nl Gacha

Goed nieuws! Je kunt nu al een bijdrage doen aan CharitySL.nl

Het duurt nog even voor het event begint, maar onze Gacha Store draait al op volle toeren. Wil jij bijvoorbeeld een nieuw item voor je Second Life woning, of een nieuw kledingstuk? De Charitysl.nl Gacha store heeft het allemaal. De winkel wordt voortdurend aangevuld met nieuwe items , dus blijf vooral regelmatig checken. Unieke items waarmee je en je zelf mee verblijd én het goede doel steunt.

Uiteraard gaat de opbrengst van 2020 naar CharitySL.nl en daarmee naar het goede doel van 2020 namelijk : KiKa
Wil jij ook items kopen en daarmee de organisatie steunen?
Je kan de Gacha stores vinden via onderstaande linken:
CharitySL.nl op SLMarketplace
CharitySL.nl Gacha Store Inworld  

De items koop je van CharitySLNLGacha, dit is de avatar waar de betalingen van de gacha op terecht komen. Ook kun jij CharitySL.nl steunen door je gacha items te doneren aan bovengenoemde avatar, zodat wij meer items in de verkoop kunnen doen. Wil je meer informatie over de gacha? Vraag dan naar Rippie Clip.

Wij willen jullie regelmatig van informatie te voorzien, zodat jullie de info krijgen die jullie nodig hebben. Heb je suggesties of wil je meer weten over het event en het doel?
Vraag dan naar (inworld namen ): MsToya Bailey, Rippie Clip of Petra Oximoxi.
Ook kun je informatie vinden op de website van KiKa : https://www.kika.nl/, hier op onze website http://charitysl.nl en op onze facebook: https://www.facebook.com/Charitysl.nl/?ref=bookmarks

Categories: