CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the Scenes: Greetje Hoorenbeek (Thera Shoreland)

Home » Team » Behind the Scenes: Greetje Hoorenbeek (Thera Shoreland)

Voor deze ontmoeting heb ik afgesproken met de kersverse Mevr. Greetje Hoorenbeek, we kennen haar ook wel onder de naam Thera Shoreland.
Met een heerlijke cocktail bij de hand gaan we van start.

Vertel eens iets over je zelf, wat doe je zoal in SL bijvoorbeeld?
Ow jee.. nou das best veel en weinig eigenlijk,

Ik begon zo’n kleine 14 jaar geleden met een andere avatar die non existance is nu. Mijn RL zusje was al op SL en haalde me hierheen zodat we lekker konden kletsen zonder RL bij elkaar te zijn. Inmiddels is zij er al zo’n 8 jaar niet meer , maar ik ben nog wel steeds op SL.  Ik begon met een hele grote dansclub samen met een vriendin. Die hebben we denk ik 2 jaar gehad. Daarna ben ik  naar Gorean sims gegaan met Thera  want mij was verteld dat je beter een alt kon maken daarvoor. Daar mijn beste vriendin ontmoet en zijn samen  ongeveer 7 jaar op Gorean sims geweest waarvan we de meeste tijd bouwend hebben doorgebracht hahaha.

Denk dat ik nu ongeveer 2-3 jaar de rest van SL ontdek omdat de Gorean sim waar we waren door omstandigheden weg moest. Dus ja.. wat ga je dan doen 🙂 dan ga je kijken of je leuke clubs kan ontdekken. Nieuwe mensen ontmoeten, totdat ik bij Embrace DanceClub terecht kwam en daar Toya ontmoette en eigenlijk nooit echt meer weggegaan daar omdat het zo’n lieve groep is.

Het bouwen stond toen al op laag pitje omdat mijn vriendin en ik allebei beetje bouw moe waren.  Dus nu is het eigenlijk: kletsen met vrienden, tijd doorbrengen met ze, ow ja en golfen in SL, daar ben ik wel beetje verslaafd aan. En sinds kort getrouwd ook 🙂

Dat is het wel beetje in een notendop. Alle ups en downs gehad die SL met zich meebrengt maar ja dat is het bekende verhaal van SL.

Hoe ben je bij CharitySL.nl gekomen en waarom heb je er voor gekozen om mee te werken aan CharitySL.nl ?
Toya vroeg of ik wilde hosten bij CharitySL.nl en dat leek me ontzettend leuk en mooi om te doen. Helaas kon ik niet zo makkelijk nog vrij krijgen van RL op dat moment dus ik kon maar 2 x hosten helaas. Tenminste denk dat het 2x was hahaha. Het is sowieso heel leuk om te hosten en dan zien wat we in korte tijd bij elkaar kunnen brengen. Het team gevoel is super mooi om mee te maken en ook al is het eindbedrag misschien een druppel op de gloeiende plaat, je voelt dat het er toe doet en dat je een steentje bijdraagt.

Had je al eerder mee gewerkt aan zo’n soort event?
Ow nee.. dit was de allereerste keer op deze schaal of werken met een aanvraag systeem voor de muziek, dus ik was heel super zenuwachtig. Wel af en toe gehost en natuurlijk toen ik nog een eigen club had dat hele nachten gedaan maar dat is al zoveel jaren terug.

Wat spreekt je aan in het doel van de komende editie, namelijk KiKa? Waarom vind jij het zo belangrijk om hier aandacht voor te vragen?
Nou weet je Kanker is een heel beladen woord en met volwassenen geeft het al een hele impact maar met kinderen is het nog aangrijpender. Kinderen zouden en mogen dit eigenlijk niet doormaken maar helaas is voor sommigen niet weggelegd en krijgen ze al op zo’n jonge leeftijd met verschrikkelijke dingen te maken. Je kan er alleen maar voor zorgen dat ze dit op een, voor hun zo’n min mogelijk belastende manier beleven. Door er voor te zorgen dat ze alle liefde en verzorging krijgen die mogelijk is, een traan maar zeker ook met een lach.  Wat ook belangrijk is dat de kids weten wat er gebeurd met ze, op hun niveau uitgelegd. Kinderen zijn heel slim en voelen toch wel wat er aan de hand is.

En het belangrijkste is gewoon onderzoek, zodat hopelijk op een dag we kunnen voorkomen dat een kind dit nog moet meemaken.

Het is een bizarre tijd nu zoals we allemaal wel weten, waarom vind jij het belangrijk om ook in deze tijd stil te staan bij Kika en  wat zou je grootste wens op dit moment zijn?
Weet je.. momenteel is het corona voor en na. Behandelingen worden op de lange baan geschoven die misschien heel noodzakelijk zijn voor mensen die geen corona hebben. Ik vind het moeilijk om te verwoorden en snap totaal wat de zorg meemaakt omdat ik ook in de zorg werk. Maar er zijn zoveel belangrijke dingen nog om iemand gezond te houden.

Niemand zou dingen moeten doormaken met ziektes en erger. Lange behandelingen, de hoop misschien kwijtraken dat het goed komt etc.

Denk dat dat wel mijn wens is…
Heel mooi gezegd Greetje, dank je wel voor dit gesprek.

Charitysl.nl 2020 vind plaats op 26 November – 29 november 2020 en staat in het teken van KiKa.

Categories: