CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

We want you !

Home » Informatie » We want you !

Over 2 maanden zijn de dj’s en hosts dag en een stuk van de nacht hard aan het werk, om geld op te halen voor KiKa: het doel van CharitySL.nl 2020 . Kinderkanker is een onderwerp dat ons allen aan het hart gaat. Charitysl.nl wil zich graag inzetten voor KiKa om kinderkanker te verminderen. Hierbij hebben wij jullie hulp nodig. Want samen kunnen we een belangrijke bijdrage leveren. 

Je kunt je vast voorstellen dat het veel werk is maar vele handen maken licht werk: we doen het tenslotte samen!
Kan jij ook niet wachten om je in te zetten samen met ons, heb je een liefde voor muziek en ben je in sl werkzaam als dj of host? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het is heel bijzonder om met elkaar samen te werken naar de finale van het event toe. Je strijd met elkaar voor het zelfde doel. Samen met de muziek en de bijzondere verhalen is het een event wat je raakt en niet snel vergeet. Deze bizarre tijd vraagt om een bijzondere actie. Charitysl.nl verbindt en dat is nu meer nodig dan ooit. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje: veelal thuis en vaak afgezonderd van anderen. Toch kunnen we samen iets doen. Bij CharitySL.nl willen we graag ons steentje bijdragen en ik nodig iedereen uit om met ons mee te doen en KiKa te steunen.

Waar zijn we naar op zoek?
DJ’s en Hosts die beschikbaar zijn tijdens CharitySL.nl van 26 t/m 29 november 2020. Je staat er niet voor jezelf maar om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa voor al die kinderen die door onderzoek kunnen blijven leven. Als Host en DJ ben je onderdeel van een bruisend team, er wordt veel van je verwacht en het event is een ware rollercoaster maar het is het meer dan waard. 

Meld je aan via deze links:

Dj https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfipDEQuhst99MmjWq-TMnNQM34D_xSvxH4_yalT9fwJg0LHg/viewform

Host https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScH6Cq2MMEI-xfV3Tn1wQWaC1MEjzm5lwi0ZFE2756DZd_z5A/viewform

Of vraag voor meer info inworld bij MsToya Bailey, Rippie Clip of Petra Oximoxi


 

Ook zijn we blijvend op zoek naar sponsors , veilingsitems en gachaproducten.

Sponsors zijn een belangrijk onderdeel van het event, kijk voor meer info op:

http://charitysl.nl/sponsor/

Of vraag voor meer info inworld bij MsToya Bailey, Rippie Clip of Petra Oximoxi

Categories: