CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: Pingie Liddie.

Home » Team » Behind the scenes: Pingie Liddie.

We spreken voor een nieuwe kennismaking met een van de teamleden af met: Pingie Liddie.
Pingie is bijna 14 jaar al in Second Life en we zijn benieuwd naar haar geschiedenis in Second Life en haar gedachtes over het CharitySL.nl event dat al over een ruime maand van start gaat!

Wie is Pingie :
Pingie is tegenwoordig gewoon een lekkere huismuts geworden, maar het is met Pingie wel; what you see is what you get (figuurlijk). Sinds 2016 samen met Hope. Mijn rl is er voor verantwoordelijk dat ik ooit aan SL ben begonnen, die zat er al een tijdje in en zei: “dit is kei leuk, mensen leren kennen van all-over the world”.
Mijn avonturen begonnen toen ik host werd bij jouw toenmalige Club NL zonder ook maar enige ervaring als host, maar jij, Peetjuh, geloofde erin. Op dit moment doe ik weinig meer op SL, ik ben er nog wel 1 of 2 keer in de week, maar ik ben druk met mijn echte leven:  Recepten verzamelen (heb pas 11 ordners vol) en mijn kleindochters. En overdag ben ik een keurige Postbezorger, zo eentje die nog bij iedereen aan de deur komt.

Wat is je geschiedenis met Events?
Bij het onderzoeken van wanneer Pingie is mee gaan werken aan charity events, stuitte ik op een aanmeld notecard van 2013, op dat moment was ik nog host in Club NL. In 2010 zijn de Serious Request SL events gestart vanuit de organisatie toen van Club NL. Pingie heeft er een paar niet mee gedaan. Vanuit Serious Request is Serious 2nd life ontstaan en nu is daaruit CharitySL.nl voortgekomen.
De eerste keer dat ik mee deed zei jij, Petra, : “Pas op, mee doen is verslavend”. Maar ik ben daar nog steeds dankbaar voor dat ik mee ben gaan helpen. Ik heb zoveel mooie herinneringen aan de events. Buiten het doel waar je dagen voor aan het strijden bent met elkaar, levert het momenten op die je altijd bij blijven. Van slapen in slaapzakken met het raam van het glazen huis er tussen tot alle items die we droegen, maar ook de indringende verhalen van anderen. Ik heb van alle momenten genoten.

Wat heb jij met het doel van dit jaar, KiKa?
Ik heb een tijdje geleden het programma gezien van Beau Inside. Hij was toen bij allemaal zieke kinderen op bezoek die niet meer geholpen konden worden te genezen omdat er gewoon geen geld genoeg is voor voldoende onderzoek en dat greep mij echt aan. Ik zelf heb 3 kleindochters waarvan ik hoop dat ze nooit met deze ziektes in aanraking hoeven te komen en dat zij dan ook niet geholpen kunnen worden. Dus het komt aardig dichtbij en het grijpt me echt aan, dat er voor de toekomstige generaties nog steeds gezocht moet worden naar oplossingen tegen die rot ziekte. We kunnen zoveel al op de hele wereldbol, maar een medicijn tegen kanker en nu ook nog eens corona, is er nog steeds niet. Dit is wat ik voel en waarom ik KiKa een fantastisch doel vind.

Wat zijn je verwachtingen voor Charitysl.nl dit jaar?
Natuurlijk hoop ik weer op sfeervolle dagen waarin we zoveel mogelijk verzoekjes kunnen wegdraaien en een leuk geldbedrag voor KiKa op kunnen halen. Maar ook op een hoop gezelligheid met het team en alle luisteraars en bezoekers die een donatie doen en ons steunen.  (Ow en ik verwacht wel weer een paar keer van het sokkeltje af te vallen als die er weer is 😉 ).

 

Charitysl.nl vind dit jaar plaats van 26 november – 29 november 2020 en staat in het teken van KiKa. 

Categories: