CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

The White Mask voor KiKa: Thema The Beatles

Home » Acties 2020 » The White Mask voor KiKa: Thema The Beatles

Eerder schreven we al over de handen ineen slaan.

Vanuit eerdere sponsor events is een volgend sponsor event ten gunste voor KiKa ontstaan. Op 16 Augustus 2020 vond een thema avond met muziek van The Beatles plaats, georganiseerd door The White Mask.

The White Mask is:
The White Mask project is gestart in Januari 2020 door FLY Kugin.  FLY is een violiste in Second Life en ze heeft een groot hart voor kinderen, dieren , eigenlijk allen die kwetsbaar zijn. Ze besloot haar talent als professioneel violiste te gebruiken in Second Life om charity events te organiseren. Dit onder de naam The White Mask.

Natuurlijk staat er een heel team achter de organisatie en ook op de avond van 16 Augustus was het een samenwerking van diverse artiesten en organisatie.

Zo waren er optredens van Tally Mercury, Zacc Cale, Maximillion Kleene en FLY zelf. Anderhalf uur optredens, mogelijk gemaakt door de Artiesten en Sponsors. Het was een avond met geweldige herkenbare muziek. De gekozen muziek was van de Beatles, de teksten sloten perfect aan op waar we het voor doen, namelijk tegen kinderkanker, voor KiKa.

We zijn als organisatie van CharitySL.nl dan ook enorm dankbaar voor dit sponsor event en de sponsor events die eerder dit jaar zijn georganiseerd en waar al over geschreven is. Alle opbrengsten hier van worden tijdens het CharitySL.nl event bekent gemaakt en symbolisch overgedragen.

CharitySL.nl staat dit jaar in het teken van KiKa en vind plaats van 26 november – 29 november 2020.

Categories: