CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Sneak Peek

Home » Event 2020 » Sneak Peek

En ja daar is dan de eerste officiële Sneak Peek van het CharitySL.nl event terrein.
Ik zei tegen Petra en Rippie, nadat Peetje vroeg wanneer we de eerste Sneak Peek zouden plaatsen, “Ik heb al een foto gemaakt zal ik die dan vanavond posten?” “Ja,” zei Peetje, “En vertel dan ook gelijk wat over het event terrein dat de mensen straks gaan zien.” En bedankt Petra hahaha.

KiKa is één van die bijzondere goede doelen die we in ons hart hebben gesloten. Tijdens alle voorbereidingen tot nu toe hebben we een ongelooflijke kijk gekregen in een wereld waar we geen van allen mee te maken willen krijgen. Helaas is de realiteit voor vele kinderen en ouders anders.

Bezig zijn met alles rond te krijgen voor het aanstaande event brengt ook vanzelf de vraag van hoe gaan we het terrein inrichten? Hoe gaan de kleren eruit zien? En zoveel meer vragen die we langzaam aan aan het beantwoorden/invullen zijn gegaan de afgelopen 10 maanden.

Tijdens een van onze vergaderingen schoot het idee voor het terrein en de kleding in mijn hoofd en ik kon het niet meer loslaten. We doen dit tenslotte voor al die kinderen en ouders die de diagnose kanker krijgen. We zijn het er allemaal mee eens dat kinderen plezier horen te hebben en ijs zouden moeten kunnen eten. Dit event staat in het teken voor hun. En daarom is dit hier onze eerste Sneak Peek, een klein stukje en onderdeel van het event terrein.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als wij en ook uitkijken naar 26, 27, 28 en 29 november 2020 als ons event voor KiKa begint.

Liefs,
Toya

 

Categories: