Onder het genot van een tropische cocktail en een zalig zonnetje heb ik vandaag een gesprekje met een nieuw Teamlid, Wendy1435 Calabrese.

Vertel eens iets over je zelf. Wat doe je zoal?
Ik ben bijna 8 jaar in Second Life. In die jaren heb ik vele dingen gedaan. Het begon met hosten, daarna ben ik nog manager geweest bij een club. Ook ben ik een paar keer een tijd uit Second Life geweest, maar toch weer terug naar de gezelligheid van de clubs. Ik sta nu toch weer 5 of 6 keer per week te hosten en dat blijft erg gezellig. Hosten is mij altijd toch het fijnste afgegaan. Wat wel leuk is om extra te weten over mij is dat ik een enorme koopjes jager ben hier op SL en dat ik momenteel ook veel bezig ben met foto’s maken op diverse sims en deze dan in lijst om te verkopen op SLmarketplace  🙂

Heb je weleens eerder met een event zoals dit meegewerkt?
Nee nog nooit, het is mijn allereerste keer.

Waarom heb je er voor gekozen om mee te werken aan CharitySL.NL en hoe ben je erbij gekomen?
Ik werd eigenlijk een beetje overvallen door Petra (en Toya) toen ik aan het hosten was en gevraagd werd om mee te doen. Maar na alle info die ik gelezen heb en het feit dat ik in RL met kinderen werk vond ik dit een enorm mooi doel en zo doende heb ik gekozen om mee te doen. Overigens stond het inzetten voor het goede doel toch al hoog in mijn bucketlist 🙂

Wat spreekt je aan in het doel van de komende editie, namelijk KiKa? Waarom vind jij het zo belangrijk om hier aandacht voor te vragen?
Het is een prachtig doel dat zich inzet voor de kinderen. Kinderen die het niet verdienen om zo te moeten leven. Het is fijn als persoon om te weten dat KiKa als doel voor ze klaar staat om geld in te zamelen voor onderzoeken en andere zaken. Kinderen hebben mijn hart gestolen.Dat zullen ze altijd blijven doen.

Waarom vind jij het belangrijk om stil te staan bij KiKa (ook in deze tijd) en wat zou je grootste wens op dit moment zijn?
Mijn grootste wens? Dat alle kinderen 100% zouden kunnen genezen. Al ben ik realistisch en zal dat waarschijnlijk nooit gehaald worden. Maar 90% hoop ik toch wel. En voor de rest dat het leven weer normaal kan worden zonder al die regeltjes en iedereen weer gezond en wel lekker naar buiten kan.

Waarom zouden bezoekers CharitySL.nl moeten bezoeken volgens jou?
Omdat het een super mooi event is met een geweldig Team die je met open armen ontvangt voor een van de mooiste doelen van Nederland namelijk: Kinderen.

CharitySL.nl 2020 vind plaats op 26 November – 29 november 2020 en staat in het teken van KiKa.

 

 


Ontdek meer van CharitySL.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Comments are closed