CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Countdown naar Charitysl.nl, Het event 2020

Home » Event 2020 » Countdown naar Charitysl.nl, Het event 2020

Nu we nog maar 3 weken zitten voor de start willen we jullie graag dieper mee nemen in het event, hoe komt het er in grote lijnen uit te zien en waar zijn we nu zoal mee bezig.

Waar doen wij het voor:
Het einde van de nachtmerrie die corona heet is nog niet in zicht, maar toch vinden wij het belangrijk om aandacht te vragen voor kinderkanker. Ons doel is zoveel mogelijk aandacht vragen en geld op halen voor KiKa. Want KiKa is voor kinderen, tegen kanker. Wij willen jullie dan ook mobiliseren om in actie te komen en met ons mee te doen. Via Kika.nl kun je meer informatie vinden over wat KiKa doet en waarom jouw steun hard nodig is. Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders!

Wat kun jij doen:
In de laatste week van november zullen de dj’s van CharitySL.nl muziek draaien om aandacht te vragen voor kinderkanker. Jij kunt de actie steunen door tijdens de actieweek plaatjes aan te vragen tegen betaling. Daarnaast kun je zelf een donatieterminal in jouw club of winkel neerzetten of zelf een actie starten om ons te steunen. Laat je bijvoorbeeld sponsoren om je baard af te scheren of zamel geld in door een feest te organiseren. Wat ga jij doen voor de kinderen? Wij zullen je gastvrij ontvangen en proberen al je vragen te beantwoorden. Met onstuitbaar enthousiasme gaan we 4 dagen genieten van de mooiste liedjes, verhalen, gebeurtenissen en zal het weer een rollercoaster worden, met hopelijk als prachtig eindresultaat een mooi bedrag om te overhandigen aan KiKa.

Hoe komt de sim er uit te zien:
Zonder alles al te verklappen, vinden we het belangrijk dat de sim voor kinderen is. Een plek waar kinderen graag komen en kind kunnen en mogen zijn. Dat betekent veel kleuren en dingen waar een kind gelukkig van wordt. Nieuwsgierig? Stay Tuned, want de komende weken komt er steeds meer om te zien en te horen.

Wat kun je nog meer van ons verwachten:
Op de veiling tijdens het event kun je items vinden van onder andere Nutmeg, Mina, Addams en Goose. Maar bijvoorbeeld ook een feestje met dj of een romantisch midweek of weekendje weg in Second Life. Veilingen om zelf te winnen, maar ook om weg te geven. En hoe mooi is het om en iets te winnen en ook nog het goede doel te steunen.

Natuurlijk loopt de Gacha ook nog, zowel op de sim, als via Marketplace. Ook hier geldt: je krijgt én een mooi item én je steunt het goede doel.

Het rooster voor het event is gemaakt, de laatste dingen worden afgerond, de sim is er klaar voor, wij hebben er zin in. Never a dull moment!
We zien jullie graag op 26, 27, 28 en 29 november 2020 bij onze actie voor KiKa.

 

Categories: