CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CHARITYSL.NL 2020 SPONSORS EN VEILINGEN & GACHA

Home » Event 2020 » CHARITYSL.NL 2020 SPONSORS EN VEILINGEN & GACHA

Een event organiseren doe je nooit alleen en de hulp van Sponsors is dan ook van groot belang.

Je vind de sponsors op onze sponsor wall. Je hoort de sponsors tijdens het event voorbij komen in de sponsor jingles op de stream en natuurlijk kun je ook in deze laatste weken jezelf nog aanmelden als sponsor. Lees meer via http://charitysl.nl/sponsor/

Geld doneren voor KiKa tijdens CharitySL.nl kan op een heleboel manieren. Maar hoe tof is het dat je er ook nog een super exclusief item voor terug kunt krijgen?

Dit jaar is er ook een Veiling, gevuld met exclusieve items die je absoluut niet online of in de winkel vindt.


 

De CharitySL.nl Veiling is tijdens het hele event open. Dus je kan lekker gaan bieden op de items! Uiteraard gaat de hele opbrengst naar CharitySL.nl en daarmee dus KiKa. De veiling heeft een aantal bijzondere stukken. Hieronder alvast een voorproefje van wat er zoal onder de hamer gaat, de keuze is reuze :

MINA : Mina is al jaren een grote naam in Second Life.  Mina heeft de leukste haren voor een nieuwe en frisse look. Mina bied storecredit aan op de veiling.

Revival : Revival is een Unieke home and Garden store. Je vind er indoor en outdoor items en voor ieder wat wils.

Goose : Goose is al jaren bekend als een groot merk op het gebied van Home en Garden.

Dj’s : Er staan een aantal dj’s op de veiling. Opblaaskrokodillen, polonaises, crowdsurfen en veel hoedjes. De DJ maakt er sowieso een feest van. Zet die dure vaas en je TV aan de kant, want er gaan geheid dingen kapot. DJ in je huiskamer? Bied dan mee !

Even helemaal weg: Je kunt bieden op een verblijf op een romantische plek in Second Life. Een weekendje weg met je geliefde?  Wanneer jij het hoogste bod op dit item uitbrengt kan jij het hele weekend naar de plek van je dromen. Deze ludieke actie wordt aangeboden door Mandy Bosshart.

Ben jij zoekende naar hoe jij je sim in wilt richten? Geen probleem want Vince Stryker weet daar absoluut raad mee. Zorg dat jij het hoogste bod hebt en je problemen zijn verleden tijd.


CharitySL.nl Gacha is niet alleen op SLMarketplace vertegenwoordigd maar ook op de Festival Playground. Doe je laatste inkopen voor kerst en steun het goede doel!

 

❤ Natuurlijk kunnen we alles verklappen, maar dat doen we lekker niet. We zien dat er enorm veel mensen ons een warm hart toe dragen en we zijn dankbaar om samen met de hulp van onze sponsors, een vuist te mogen maken voor KiKa.

We hopen jullie te zien van 26 tot en met 29 november 2020 bij ons CharitySL.nl event voor KiKa

 

Categories: