CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CHARITYSL.NL 2020 DE FINALE

Home » Event 2020 » CHARITYSL.NL 2020 DE FINALE

Vandaag de laatste dag van CHARITYSL.NL 2020!!
Wat is het snel gegaan! Maar er is nog een aantal uur te gaan,
dus laten we toewerken naar de finale en er nog keihard tegen aan
gaan! Blijf ons ook de laatste uurtjes nog supporten en zorg dat je niks mist!!
Gisteren was een echte zaterdag ! vanaf heel vroeg zat het tempo er goed in en werden de leukste verzoekjes door jullie aangevraagd! Een aantal sponsors kwamen hun sponsorbedrag doneren, waardoor de meter op het donatiebord nog veel meer begon op te lopen.
We zijn enorm verrast door de verzoekjes die de bezoekers doen, dit gaat van jopie parlevliet naar birdy en dan weer naar een happy hardcore song.
Gisteravond hebben we genoten van een optreden van Winter. Winter zong de speeltuin vol liefde en stond geheel belangeloos een show neer te zetten.
 
Haal nog snel zo’n gaaf promo shirt of kom langs bij de Gacha tafel voor een uniek item. Bied vandaag nog mee op de veiling!
en we hopen dat jullie vandaag nog allemaal langs willen komen voor 23 uur om te genieten van de muziek en vooral om te doneren! Vandaag de laatste kans om bij te dragen aan het goede doel, KiKa!
We zijn er nog lang niet, dus blijf jullie plaatjes aanvragen,
doneren , bieden op de veilingen, uitdagen en er zijn,
want zonder jullie zijn we nergens!
Vanavond de FINALE , dus trekken we nog een enorme eindsprint naar een prachtig bedrag dat straks aan KiKa overhandigd kan worden! ❤

Categories: