CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Overthinking     

Home » Blog 2021 » Overthinking     

De wereld staat op zijn kop: Covid, oorlogen, natuurrampen…  Als ik er aan denk hoeveel kinderen te maken hebben met de effecten hiervan, krijg ik kippenvel. Wij hebben als CharitySL.nl gekozen voor KiKa , om kinderen met kanker te helpen. Maar natuurlijk raakt ander leed ons ook. Als ik elke avond voordat ik ga slapen bij mijn zoon kijk die veilig is, die kan dromen, die niet hoeft te bedelen om geld of eten en drinken. Dan ben ik intens gelukkig en voel ik mij rijk, maar ik denk ook aan de kinderen die dat geluk niet hebben. Simpelweg omdat ze in een ander land geboren zijn , en niet in de omstandigheden leven waar wij in leven. Waar de medische zorg niet het beste is, maar waar ze roeien met de riemen die zij hebben.

In Nederland is het goed gesteld met de gezondheidszorg, na een  diagnose kinderkanker wordt je door de huisarts of specialist doorverwezen naar het Prinses Maxima Centrum: een gespecialiseerd ziekenhuis voor kinderen met kanker. Het centrum is ingericht voor kinderen, dus dat betekent dat er naast de onderzoeken en behandelingen, ook ruimte is voor spel en plezier. Veel kleuren, water, aquariums, groen. Maar ook is er een stilte ruimte.

En dan. Dan begint het gevecht … En geen kind zou moeten vechten voor zijn of haar leven. Alle kinderen hebben recht op een veilige plek om op te groeien, te spelen en te leren.

CharitySL.nl zet zich met liefde in voor deze kinderen, want samen kunnen we een verschil maken. Kom ook in beweging: tijdens het event zelf, maar ook daar voor. Wij zijn opzoek naar sponsors, items voor veiling/raffles, ook gacha items zijn welkom. Mocht jij op een andere manier betrokken willen worden laat het ons dan weten.

Nog 3 maanden tot aan Het event!

Van 25 november 2021 tot en met 28 november 2021 houden wij ons event en zal ons team zich net als altijd voor de volle 1000% inzetten om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen, maar dat kunnen we niet alleen, hierbij hebben we jullie hulp nodig.
Ben je niet in Second Life maar wil je ons wel helpen dan kan je ook rechtsreeks via de volgende link een donatie doen: CharitySL.nl Actie pagina bij KiKa

We houden jullie natuurlijk op deze website, via Facebook en via de Inworld groep en subscriber op de hoogte van alles rondom CharitySL.nl in Actie voor KiKa

~Petra Oximoxi~

Categories: