CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: Moon von Darkside (Moontje Sheriffe)

Home » Team » Behind the scenes: Moon von Darkside (Moontje Sheriffe)

We spreken met Moon af: Moon is als host toegevoegd aan het team voor Charitysl.nl 2021 en het wordt de eerste keer dat zij mee gaat doen. Natuurlijk willen we Moon beter leren kennen en we vinden een fijn plekje op een prachtige sim.

Haa Moon, wat fijn dat ik je mag interviewen! Wij “kennen” elkaar van heel wat jaartjes terug in Second Life. Voor de lezers die jou niet kennen: Wie is Moon?
Hallo Petra,  ja zeker al bijna van af het begin of zo, maar mijn daagjes zien er tegenwoordig heel kort uit en sl zie ik nu momenteel echt als ontspanning: plezier maken, spelletjes doen met vrienden. In de avond host ik bij 2 clubs en natuurlijk breng ik de avond lekker samen met mijn partner door. We exploren sims,  dansen en doen spelletjes. Ook lekker samen kletsen en neepploffen op de bank. Ik ben in Second Life geraakt door een maatje die ik helaas niet meer spreek. Muziek is een passie en loopt als een rode draad door mijn Second Life: zonder muziek is het maar saai. Ik heb een grote muziek keuze: Nederlands,  Engels, Duits enz.  Ik host al een hele tijd, al is het wel even minder geweest. Nu ben ik alweer 2 jaar echt 2 avonden aan de gang als host .

Hoe heb jij gehoord over CharitySL?
Door een notecard van Rippie. Vorig jaar en jaar ervoor was ik gewoon als gast bij CharitySL.nl. Ik kwam regelmatig het event bezoeken en heb het eerst als bezoeker beleefd. Nu lijkt het mij leuk om eens als host voor het goede doel te mogen werken. Ik heb nog nooit eerder mee gewerkt aan een event als dit, ik vind het dan ook heel spannend maar ook een echte uitdaging.

Wat vind jij van het doel? KiKa? Waarom vind je het belangrijk om hier aan mee te werken?
Ik vind het een heel goed doel, wat echt gesteund mag worden zodat de kinderen werkelijk weer kanker vrij kunnen leven. Ik ken geen kinderen die ziek zijn, heb er niet nauw mee te maken maar ik vind het wel een heel belangrijk doel die gesteund moet worden en waar ik mij hier graag voor inzet.

Wat verwacht je van het event?
Een leuke samen werking met het Team en natuurlijk veel bezoekers die ook doneren aan het goede doel. Verder is ook allemaal nieuw voor mij. Dus ik ga er met een open blik in.

Wat zou je de bezoekers voor boodschap willen geven?
Vraag een plaatje aan en steun  het goede doel: namelijk KiKa.

Charitysl.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

Categories: