CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Charitysl.nl 2021 Blog: Waarom

Home » Blog 2021 » Charitysl.nl 2021 Blog: Waarom

Soms wordt ik wel eens gevraagd waarom nog steeds een event als CharitySL.nl organiseren? Men kan toch gewoon overmaken als ze dat willen? Zo goed als dat gaat probeer ik de woorden te vinden waarom ik vind dat het belangrijk is om er op deze manier aandacht voor te vragen. Regelmatig lees ik blogs of websites over kinderen met Kanker. Waarom? Persoonlijk vind ik het belangrijk om wat meer van kinderkanker te weten en wat het doet met zowel de kinderen als de gezinnen. Dit maakt het voor mij nog echter, dichterbij, voel ik nog meer de urgentie. En dat maakt voor mij het event nog meer waardevol. Want doordat ik al die verschrikkelijke verhalen lees, weet ik dat het geld wat naar KiKa gaat, goed terecht komt. Wordt besteed aan onderzoek, waardoor nog meer kinderen kunnen genezen van kanker. Want ieder kind verdient een toekomst!

Recent is Melissa Kremer overleden, persoonlijk kende ik haar niet, maar ik volgde haar op Social media. Ook haar website: Mijn kwaadbloed – Mijn oorlog met en na leukemie las ik af en toe. Melissa had een droom, verpleegkundige worden, maar Melissa kreeg Leukemie. Melissa heeft geweldig geschreven, prachtige woorden, maar ook tragische woorden die door je hart snijden van pijn. Ze heeft een bundel geschreven : mijn kwaad bloed, hier in staat haar verhaal, maar ook gedichten die zij zelf schreef.

Lieve lezer,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, en de vele vragen te beantwoorden:
Ja, ik ga helaas binnenkort dood.
We weten echter niet wanneer. Ik heb nog geen plek in mijn agenda ervoor gevonden, en ik zelf ben dit ook nog lang niet van plan om eerlijk te zijn.
De kanker denkt daar echter anders over, en zoals jullie je misschien wel kunnen voorstellen, zorgt dat voor enige oorlog.

Wil je meer weten over kinderkanker? Op Stichting Kinderen Kankervrij – Genezingskans verhogen | KiKa‎ kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Wil je meer weten over CharitySL.nl 2021? Volg ons dan via deze website,  op facebook en inworld.

Natuurlijk kun jij nog steeds helpen: Meld je aan als sponsor, of doneer items voor verkoop/ commissie/ raffle / veiling . We kunnen heel veel gebruiken, dus als jij denkt dat jij op een andere manier wat kunt betekenen, laat het ons dan weten. Want wij hebben jou nodig!

Charitysl.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

~Petra Oximoxi~

 

Categories: