CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the Scenes: Tim (Timothy Uriza)

Home » Team » Behind the Scenes: Tim (Timothy Uriza)

Vandaag is het tijd voor de nieuwe DJ in ons Team, namelijk Tim, we spraken gezellig af in het bos.

Fijn dat je even tijd hebt voor me, we kennen elkaar al een beetje uit clubs maar voor de mensen die je nog niet kennen, en natuurlijk ook voor mij want ik weet niet alles,  wie is Tim ?
Poeh hey hahaha, Tim is een man van 44 jaar jong, single nog steeds in rl en vrijwillig werkzaam bij een grafisch bureau in Haarlem centrum. Ik vermaak mij voornamelijk met muziek en tennis als hobby’s verder ben ik nogal uitbundig soms en mag ik graag naar een feestje gaan e.d. Second Life is mijn derde hobby. Ik vind het een hele leuke wereld waar je van alles en iedereen kan ontmoeten. In Second Live ben ik voornamelijk op pad om muziek te luisteren, samen met mijn Liefje of alleen en ben ik DJ bij Be – One. Soms zeil ik een stukje of rijd ik een rondje op mijn motor. Met Liefje, mijn vriendin, heb ik een huisje waar we chillen of we gaan lekker wat sim’s bekijken. Maar het meeste is toch muziek luisteren en kletsen in IM.

Nu heb ik je al 2 jaar bij CharitySL.nl gezien, wat is het dat je dit jaar gezegd hebt ik ga mee werken?
Nou ik vind het gewoon een goed initiatief. Ik heb zelf ook een handicap, iets heel anders, maar als je op jonge leeftijd al getroffen word door kanker dat is natuurlijk vreselijk. Om te helpen geld in te zamelen voor onderzoek is dan een kleine stap en misschien helpt het, ik hoop het in ieder geval wel en ik heb er de tijd voor en de middelen dus ik doe mee.

Wat verwacht je van het event en waarom zouden bezoekers CharitySL.nl moeten bezoeken volgens jou?
Nou ik verwacht voor mijzelf dat ik het druk ga krijgen hahaha. Maar je moet CharitySL.nl bezoeken: 1) om een kleine bijdrage te doen. 2) om heel veel lol te hebben. 3) je eigen verzoekje langs te horen komen. 4) je kan nog wat winnen voor je Lindens hahaha maar voornamelijk omdat het gewoon vreselijk gezellig is.

Kijk dat is duidelijk
Ja, als je je verveelt hup naar CharitySL.nl (ook als je je niet verveeld.)

CharitySL.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

Categories: