CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the Scenes with: Greetje Resident

Home » Acties 2021 » Behind the Scenes with: Greetje Resident

Vandaag hebben we een interview met nog een van de nieuwe DJ’s in het Team, namelijk Greetje.

Gezellig dat je er bent, vertel eens iets over je zelf. Wie is DJ Greetje?
Een paar keer per week draai ik op SL als DJ,  verder vind ik het ook erg leuk om land te verbouwen en huizen in te richten, daarnaast vind ik het leuk om op sl spelletjes te doen zoals bv bowlingen, on the roll, bingo eigenlijk van alles maar wel gezellig met andere mensen.

Hoe ben je bij CharitySL.nl gekomen en waarom heb je er voor gekozen om mee te werken aan CharitySL.nl ?
Ik ging bij Toya op haar club werken als DJ, en ze vertelde me over CharitySL.nl. Omdat ik vroeger ook altijd al op SL naar het glazenhuis ging, vond ik het heel mooi om te horen dat jullie met een groepje het nieuw leven hebben ingeblazen nadat het glazen huis ermee stopte. Aangezien ik ook al lange tijd DJ ben op SL vond ik het niet meer dan normaal om daar ook een bijdrage aan te leveren in de vorm van draaien.

Heb je eerder meegedaan aan  Events in SL wat was jou ervaring hierin?
Nee, dit is voor mij de allereerste keer, ik ben dan ook heel benieuwd hoe alles gaat lopen. Ga er helemaal blanco in. Muziek is mijn grote passie en ik wil ook heel graag meehelpen aan de inzameling voor KiKa, wat trouwens een ontzettend goed doel is.

Kun je iets vertellen over wat het meeste indruk heeft gemaakt tijdens een event?
De enorme samenhorigheid van de mensen die eraan meewerkten, hun grote inzet met elkaar, daar neem ik mijn petje voor af, en dat dag en nacht, die samenwerking dan, niet het petje af en op zetten hahahaha

Wat spreekt je aan in het doel van de komende editie, namelijk KiKa? Waarom vind jij het zo belangrijk om hier aandacht voor te vragen?
Ja er worden al zoveel acties gedaan voor het buitenland dus een Nederlands doel met internationale banden is mooi. Er zijn nog te veel mensen die veel te jong overlijden door vreselijke ziektes, omdat er nog niet genoeg bekend is om genoeg te kunnen doen om die mensen te genezen. Vooral voor kinderen die nog maar net aan het leven begonnen zijn, die dan door een molen moeten in het ziekenhuis en het dan ook niet overleven. Daarom vind ik KiKa een ontzettend goed doel. Geld inzamelen voor meer en betere onderzoeken.

Waarom zouden bezoekers CharitySL.nl moeten bezoeken volgens jou?
In mijn ogen zouden ze gewoon allemaal langs moeten komen in die dagen dat CharitySL.nl open is, gewoon om met zijn allen een mooie sfeer op te bouwen, veel bekenden van nu en vroeger tegen te komen, ondertussen lekkere, gekke, of mooie muziek aan te vragen. Hiervoor tips betalen en als iedereen wat geeft, heb je in no time een heel mooi bedrag bij elkaar en mensen trekken nou eenmaal mensen aan.

Charitysl.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

~ Josje ~

Categories: