CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

We tellen af naar 25 november 2021

Home » Blog 2021 » We tellen af naar 25 november 2021

Terwijl de dagen korter worden en er nieuwe oude regels uit de kast zijn gehaald om Nederland zo gezond mogelijk de winter door te helpen gaan de voorbereidingen bij CharitySL.nl voor KiKa 2021 gewoon door.

De puntjes op de i, kijken of we niks vergeten zijn, iedereen er klaar voor is, wachten op de sleutel van de Sim. Opschrijven en nadenken, dingen bedenken die al op de to do voor volgend jaar komen. Lijstjes afstrepen. Gaat het vernieuwde donatie/verzoekjes bord werken? Zal de techniek mee blijven werken? Gaan we ons gestelde doel weer halen? Gaan we de vele bekende en onbekende gezichten weer zien? Heeft niemand te maken gekregen met de diagnose kinderkanker? Ja, is iedereen gezond gebleven!?

We denken elke dag aan het doel, KiKa, waar we voor in actie zijn. Hoor je de verhalen terwijl je je verder verdiept in kinderkanker.
Ikzelf had moeite met het woord feest bij zoveel verdriet en ellende, maar na een poos besefte ik dat een feest juist voor kinderen door moet gaan, dat kinderen die vrolijke dingen nodig hebben want dat haalt veel negatieve zwaarte weg. Feest om nog misschien eenmaal te genieten en ouders en familie een fijne herinnering te kunnen geven. Feest, een woord dat zo tegenstrijdig is maar tegelijker tijd zoveel vrolijkheid en troost geeft. Een vooruitzicht.

Die spirit geeft ook de boost om dit event voor meer dan 100% elke keer weer te organiseren. Samen met Rippie en Petra. Elk hebben we onze eigen ’taken’. WhatsApp is onze vriend, ook gesproken berichtjes die Rippie soms tegen ondergetekende gebruikt om de humor erin te houden. Ondertussen plagen wij Rippie met uitspraken en zo houden we mekaar bij de les. Petra die blij doorgeeft dat er weer een sponsor is of er een bericht klaar staat ter controle voor het posten.

Dankbaar voor de vele sponsors en sponsor evenementen, de acties. Ach dankbaar voor eigenlijk alles waardoor we met elkaar deze actie wederom tot een feest maken mogen.

We strepen af, lijstjes en dagen. Nog even dan is het 25 november 2021 en is CharitySL.nl in actie voor KiKa 2021 een feit.

~ Toya ~

Categories: