CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl Start!

Home » Acties 2021 » CharitySL.nl Start!

Vandaag gaat CharitySL.nl van start! Van 25 t/m 28 November zet iedereen zich in om geld in te zamelen voor KiKa. Wil jij ook helpen? Doneer of vraag een plaat aan! Via charitysl.nl blijf je op de hoogte van alle acties. ? Kom ook in actie! Vraag een plaat aan, Koop je artikelen van de merchandise, doe mee met de raffle, koop op de KiKa-markt of bied mee tijdens de veiling. Wij willen zorgen voor een warme sfeer en verbinding, dat doen we onder meer door jullie favoriete muziek te draaien tegen een mooie donatie. Ook zijn er diverse live-artiesten!

Vanavond vanaf 21:00 uur zijn we bij jullie vanaf de CharitySL Speeltuin. De sim is er voor iedereen, maar vooral geïnspireerd door hen voor wie we het doen: de allerkleinsten. Laten we een keten vormen van hartverwarmende momenten en samen sterk staan. Zodat we op zondag avond een prachtig resultaat kunnen tonen en naar KiKa een mooie donatie mogen doen namens jullie allemaal.

Omdat het juist in deze tijd fijn is om met iets positiefs bezig te zijn en te kijken naar de betere tijden die zullen komen. Omdat we er moeten zijn voor elkaar. Omdat het hier véél te stil is. Omdat we in deze donkere dagen licht nodig hebben en moeten zorgen voor elkaar.  Omdat jullie een hart van goud hebben! Wel daarom, gaan wij door en wel voor de kinderen en hun  gezinnen waarbij het leven dagelijks in het teken staat van Kinderkanker.

Waar kun je ons vinden?

http://maps.secondlife.com/secondlife/Tuvali/147/94/23

Categories: