CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Wereld KinderKanker dag

Home » Blog 2022 » Wereld KinderKanker dag

Helaas moet het bestaan… Het is vandaag  wereld kinderkanker dag. Vandaag staan we in de hele wereld stil bij alle kinderen met kanker. Een ziekte die enorme impact heeft op kind en gezin. We denken aan kinderen die voor het eerst horen dat ze kanker hebben en hun ouders. Kinderen die hun eerste behandeling krijgen, of hun zoveelste . Kinderen die de ziekte overwonnen hebben, maar ook aan de kinderen die niet meer in het midden zijn van de mensen die zoveel van ze houden.

Wij blijven ons inzetten voor deze kinderen en hun gezinnen. Wij doen dit wederom door het event te organiseren welke jaarlijks plaats vind eind november.  Want het is nodig! Het doel is dat geen enkel kind meer hoeft te sterven aan de gevolgen van Kinderkanker.
Natuurlijk zijn wij achter de schermen alweer bezig want CharitySL.nl is ook in 2022 weer terug! En natuurlijk geheel in het teken van kinderen met kanker waarbij wij zoveel mogelijk geld willen ophalen voor KiKa.

De komende tijd zijn we weer aan het voorbereiden voor het event van dit jaar en zullen we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. De actie pagina van KiKa over ons event is reeds aangemaakt en kun je vinden op: CharitySL.nl in Actie voor KiKa. 23 november 2022 tot en met 27 november 2022 – Actie voor KiKa: Help je mee?

=== CharitySL.nl 2022 vind plaats op 23 november 2022 tot en met 27 november 2022 ===

 

 

Categories: