CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2022 op zoek naar jou!

Home » Acties 2022 » CharitySL.nl 2022 op zoek naar jou!

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kinderen met kanker in Nederland. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee? Wordt dan DJ of Host bij CharitySL.nl of help op een andere manier mee.

Het volledige team is het kloppende hart van CharitySL.nl, samen voeren we het event uit en halen het beste in elkaar naar boven. Dat alles voor 1 doel: zoveel mogelijk mensen bereiken en samen KiKa ondersteunen. Zodat KiKa nog meer onderzoek kan doen, voor betere behandelingen en een beter leven voor  kinderen met Kanker en hun gezinnen.

Samen met het CharitySL.nl Team willen wij het verschil maken voor alle kinderen met kanker in Nederland. Wil jij ook jouw talent, tijd, ervaring en energie inzetten bij CharitySL.nl? Meld je dan als DJ, Host of een ander onderdeel van het team. 

Via de Help mee button kom je bij het formulier van je keuze. Je vult het in en verstuurt het. Wij nemen je aanmelding in behandeling en nemen contact met je op.

Voor wie doe je het?
Verdrietig maar waar: Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Voor al deze kinderen zet KiKa zich in.

Het event:
Elk jaar in November vind het echte event plaats. Het event bestaat uit het draaien van verzoekjes voor jouw donatie. Daarnaast zijn er artiesten, is er een raffle, zijn er veilingen, is er merchandise en nog veel meer.

Enthousiast?
We zien graag je aanmelding tegemoet! En wie weet heten we jou welkom in Team CharitySL.nl in Actie voor KiKa 2022!

CharitySL.nl 2022 vind plaats vind plaats van woensdag 23 november 2022 tot en met zondag 27 november 2022 !

Categories: