Nog 43 dagen te gaan, tijd voor een update!
We tellen langzaam ( maar nee het gaat heel snel ) af naar CharitySL.nl 2022. Ondertussen is het team al in zijn geheel samen gekomen, hebben we kennis gemaakt en zijn we bijgepraat over de ins & outs voor dit jaar. Ons team staat al enthousiast te trappelen om te beginnen, maar er zijn nog 43 dagen te gaan om de puntjes op de i te zetten. Zo wordt de techniek getest, de laatste jingles ingesproken en de laatste details compleet gemaakt.Hoe kun jij nog helpen?

Natuurlijk is het nooit te laat om te helpen, want niet alleen ben je een enorme hulp als je als bezoeker van CharitySL.nl 2022 je verzoekje aanvraagt voor een donatie, ook kun je op de volgende manieren steunen om enorm veel te doen voor KiKa. Voor kinderen die dagelijks dealen met de gevolgen van kanker, voor hun families, voor onderzoek, voor een beter leven.

Hoe kan je helpen:

Sneakpeak Thema:
Het thema wordt nog niet geheel prijs gegeven, maar kleurrijk wordt het, voor de  kinderen!

Charitysl.nl 2022 vind plaats van 23 November – 27 november 2022 in actie voor KiKa.

~Petra~

 


Ontdek meer van CharitySL.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Comments are closed