CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: Luna (lunarose amethyst)

Home » Informatie » Behind the scenes: Luna (lunarose amethyst)

We zitten nog op 18 dagen voor we starten, maar er is nog een host toegevoegd.
We spreken met Luna af op Fellowship Falls, een van haar favoriete Sims in second life. Het is een unieke plek ; een prachtige sim met verborgen plekken om te ontdekken.

We zijn blij dat je erbij bent Luna. Voor wie jou niet kent: Wie is Luna?
Ik ben Luna, prettig gestoord. Altijd een tikkeltje anders dan anderen, al zie ik er nu casual uit. Het kan ook zo maar zijn dat ik als Fairy, centaur (half mens half paard), dinkie of wat voor fantasy character dan ook rond wandel. Het is maar net waar ik zin in heb 🙂

Hoe ik in SL kwam, das even geleden, ik was nieuwsgierig en maakte een avatar aan. Het was in 2016 geloof ik. Heb er een weekje rond gelopen, beetje foto’s gemaakt, maar ik wist niet goed wat ik moest doen, dus daarna niet meer ingelogd tot oktober 2019. Ik deed Fantasy RP op andere media met vrienden en wilde dit in Second Life plaatsen. Dus toen ben ik weer terug gekomen. Helaas zijn we uit elkaar gegroeid en sloegen we ieder onze eigen weg in. Ik vis graag in SL en dat deed ik toen ook al. Tijdens het vissen kwam ik bij een DJ club terecht en raakte bevriend met de eigenaar. Daar kreeg ik mijn allereerste host job in SL en hij en zijn partner hebben me geleerd wat hosten nou eigenlijk is. Ik vond het zo leuk dat ik daar mee door ging. Die club ging helaas dicht. Uiteindelijk kwam ik via een andere host job in het live zingen wereldje terecht en ben ik daarvoor gaan hosten. Super leuk! Maar na ongeveer 2 jaar besloten om te stoppen als vaste host en alleen nog voor het goede doel te hosten.

Ik focus me nu vooral op mijn KittyCatS! en het fokken ervan. Ik vind het leuk om verschillende soorten te combineren en daar een bepaald soort kat uit te krijgen. Die verkoop ik op veilingen en in een aantal winkeltjes in Second Life.

Verder ben ik samen met Rogue, we zijn verloofd in Second Life. In Maart 2023 gaan we handfasten (soort keltische manier van trouwen/verbinden) en we verwachten een (Second Life) baby samen. Rogue en ik doen veel hunts en mystery games samen in Second Life. Net als in het echte leven hou ik van verschillende dingen doen, anders ga ik me vervelen haha.

Wat heb jij met het doel, namelijk KiKa?
Het afgelopen jaar heb ik best veel meegemaakt. Onder andere mijn stiefmoeder verloren aan kanker en ik moet dat nog verwerken. Daarom vind ik KiKa ook fijn. Zodat er meer bekend wordt over kanker. Want dat is toch iets waarvan ik hoop dat er een goede genezing voor gevonden kan worden. Helemaal bij kids.

Ik vind het mooi wat KiKa doet en denk dat als er meer over bekend wordt over kinderkanker, hoe het werkt en hoe het genezen kan worden, dat het een hoop ellende bespaard voor mensen. Iedereen draagt het bij zich dus de kans dat iemand het krijgt is best groot.

Wat maakt het hosten tijdens een Charity event zo speciaal?
Als ik zie dat mensen het naar hun zin hebben dan wordt ik daar blij van. En met een Charity event: als we met zijn allen geld bij elkaar sprokkelen wat het goede doel steunt, dat is gaaf. Dat gevoel van samenwerken voor iets moois, samen onderdeel van iets dat verbind, samen iets goeds doen voor een ander. Ik kan het niet uitleggen. Soms dan is er iets waar je zo blij van wordt, dat je het warm van binnen krijgt. Hosten voor het goede doel doet dat voor mij. En ik hou van muziek, dus het combineren van muziek en geld binnen halen voor iets goeds. Dat is een van de mooiste dingen die er zijn. Er zijn geen woorden voor, het is een gevoel.

Wat zou je de bezoekers van CharitySL.nl willen meegeven?
Dat er altijd hoop is en dat we samen alles kunnen bereiken wat we willen. En dat alles telt. Het er zijn is al heel veel waard. En als het om L$ gaat, ook al is het er maar 1 het is er weer 1 die helpt en is geweldig. En dat hoe klein je je ook voelt in de virtuele of echte wereld, dat je samen sterk staat.
Positiviteit is wat ik wil meegeven.

CharitySL.nl vind dit jaar plaats van 23 november 2022 tot en met 27 november 2022 en staat in het teken van KiKa.

Categories: