CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2022 Vrijdag Update

Home » Acties 2022 » CharitySL.nl 2022 Vrijdag Update

Goedemiddag!

En toen was het alweer vrijdag, wat gaat de tijd hard. Tot en met zondagavond laat zijn wij nog vol in actie voor KiKa.

Waar doen we het ook al weer voor?

In Nederland is kanker nog altijd de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen. Elke drie dagen sterft er één kind aan deze vreselijke ziekte. Tijdens het event wordt er gedoneerd voor KiKa. Met donaties kan KiKa meer onderzoek doen en het Prinses Máxima Centrum worden uitgebreid, zodat er nog meer onderzoekers aan de slag kunnen om de strijd tegen kinderkanker aan te gaan.

Wat hebben we tot nu toe allemaal beleefd?

Woensdag zijn we om 21:00 uur begonnen, het was het startsein van het event. De markt en raffle werden al druk bezocht, wat een leuke items voor ieder wat wils. Ook de eerste veilingen werden gestart en al druk op geboden. Zo ging er een unieke KiKa snowdoll onder de hamer en giftcards. De photobooth van Wendy is up and running en we proberen zoveel mogelijk foto’s in het poëziealbum te stoppen! Er werden geweldige platen aangevraagd en via de nacht belandden we op de donderdag ochtend. Daar stonden naast je favo dj’s ook 3 geweldige artiesten op de live-stage: Angelikus, Sierio en Vanellope! Wat een energie, wat een stemmen! geheel belangeloos traden zij op, om meer aandacht voor KiKa te vragen, en hoe: Wow wat een dames!

De middag brak aan en de vaste bezoekers waren er natuurlijk, wat voelt dat vertrouwd. We hebben al heel veel mooie verzoekjes voorbij zien komen. In de avond en nacht . Voor een goede impressie, kijk het filmpje dat Wendy gemaakt heeft !

Een nieuwe dag!

Een nieuwe dag is aangebroken, sinds 09:00 uur zijn we weer gestart. De verzoekjes lopen lekker door en dat gaan we zeker de hele dag nog doen, voor KiKa. We gaan nog meer items veilen vanavond en we hebben weer artiesten op het programma!

  • 19:00 uur nlt Bart Hoorenbeek
  • 20:00 uur nlt Katia Portugal
  • 21:00 uur nlt Jesika Wirefly

Ook hebben we vanaf 22:00 uur tot 02:00 uur een pyjama party! dus trek je uber-schattige-slaap-outfit uit de kast en doe mee.

Categories: