CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2022 Zaterdag – Update

Home » Acties 2022 » CharitySL.nl 2022 Zaterdag – Update

Dit is de update van Zaterdag 26 November 2022 voor CharitySL.nl in actie voor KiKa.

Zo dat was nog eens een vrijdag! We blikken terug!

We begonnen de dag vroeg om 09:00 uur waar de eerst DJ en Host alweer stonden te trappelen van ongeduld. De eerste verzoekjes werden gedaan, ook werd er aangevraagd voor Jenoah! Jenoah is Max Verstappen fan, dus ging de supermax johee johoo over de sim geschald!  De dag vloog voorbij, de leukste aankopen werden gedaan op de markt en de merchandise, er werd mee gedaan aan de raffle, foto’s gemaakt in de booth bij Wendy voor de leukste aandenkens en zo vlogen we door de vrijdag heen.

In de avond stonden er 3 optredens! Als er toch een dak op de sim zat, dan was die er nu wel af. Allereerst opende Bart Hoorenbeek de avond, samen met zijn vrouw en zoon vulden zij de stage en speelden de sterren van de hemel. Wat geweldig dat de artiesten zo comitted zijn en zich geheel belangeloos inzetten voor KiKa.

Vervolgens nam Powerhouse Katia Portugal het over, en dat hebben we geweten. Of het nu de sugarrush was of de geweldige verhalen, het uur vloog om en het hele plein zong mee.

Als laatste artiest van de avond stond Jesika Wirefly haar mannetje, wat een stem. Geweldig!

 

We zijn enorm dankbaar dat alle artiesten zich zo inzetten voor KiKa.

Daarna gingen we de nacht in met een heuse pyjama party en werden er opvallend veel 90’s requests gedaan. De verzoekjes gingen zo lekker door dat zelfs de ochtend DJ er zijn handen vol aan had. Ook gingen er natuurlijk weer prachtige veilingitems onder de hamer, waar heel hard op geboden werd.

De zaterdag van CharitySL.nl 2022

Vandaag staan onze DJ’s natuurlijk weer klaar voor al jullie verzoekjes voor een prachtige donatie aan KiKa. Ook staan er weer artiesten op het programma! Hou de socials en inworld in de gaten!

Lichtjes avond vandaag bij CharitySL.nl 2022.

Vanavond staan we stil bij de kinderen die zijn overleden aan kanker. Want hoewel er steeds meer kinderen genezen, overlijdt nog steeds iedere 3 dagen één kind aan kanker.

We ontsteken de lichtjes van de kaarsen van hoop en herinnering. Shine a Light voor kinderen met kanker en doe mee. Samen gaan we voor 100% genezing. Kaarsje kun je halen in de merchandise shop en alle opbrengst gaat natuurlijk naar KiKa. Laten we samen een prachtig licht vormen, een ring van liefde, samen verenigd voor hetzelfde doel.

We gaan de laatste avond in, morgen de laatste dag. We zijn er nog lang niet, dus blijf bij ons, want zonder jullie zijn we nergens.

Categories: