CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2022 op weg naar de Finale

Home » Acties 2022 » CharitySL.nl 2022 op weg naar de Finale

Het is vandaag de laatste dag van CharitySL.nl 2022! Daarmee is het tijd voor de laatste tussenstand voordat we richting de eindstand gaan over een paar uur.
De teller staat op dit moment op het prachtige bedrag van L$ 302.636.
Dit is je állerlaatste kans om te doneren. Zet je in voor KiKa en de toekomst van deze kinderen: doneer nu en gooi nog er nog een schepje bovenop. We kunnen dit alleen samen!

Maar eerst hadden we gisteren alweer de laatste avond & nacht van CharitySL.nl 2022 en natuurlijk zat deze weer vol met leuke momenten.

De veiling battles

Misschien dat je de veilingen al voorbij hebt zien komen deze week. Er gaat van alles onder de hamer, niet alleen de leukste giftcards, maar ook snowdolls, een boot en een winkel. Er zijn een aantal vaste veiling-bieders die er elke keer een geweldige battle van maken. Waarvoor heel veel dank. Maar allemaal ten goede aan KiKa! En vandaag gaan we de laatste veilingitems voor KiKa veilen!

Stinna

Het was de avond dat er weer een live artiest op het programma stond. Stinna duidelijk blij met de sugar-rush, helaas zonder geit, stond haar mannetje en zong de sterren van de hemel. Wat hebben we enorm genoten! Dankbaar dat zij haar talent inzet voor KiKa.

Lichtjesavond

Het was lichtjes avond en hier mee wilden we stil staan bij iedereen die er niet meer is. Zo stond de foto van onze Dj Fred de hele avond centraal, herdachten we John van Marleen en had iedereen zijn eigen reden bij bepaalde verzoekjes. We droegen een kaars om een licht te zijn voor kinderen met kanker en het was een prachtig gezicht.

Rippie’s uitdaging!

Rippie was de uitdaging aan gegaan. 40K aan donaties om hem te laten zingen tijdens de Finale van CharitySL.nl. En dat is gelukt! Voor een groot deel mogelijk gemaakt door Mandy B die zoenend in de kiss booth stond voor een donatie voor de uitdaging!

Vandaag!

5 dagen bikkelen in snoeplekkerland en eindigen met een berg geld voor KiKa. CharitySL.nl 2022 nadert de finale.

Een kleine week was CharitySL.nl het middelpunt van Nederlands Second Life. Er werd gehuild en natuurlijk ook gefeest. Maar er werd vooral keihard geld op gehaald voor het goede doel. Vanavond is de finale, maar belangrijker is natuurlijk de eindstand van een week lang bikkelen! Een eindstand met een prachtig bedrag voor KiKa!

Op het laatste moment een duit in het zakje doen kan natuurlijk nog. Kom langs op de sim http://maps.secondlife.com/secondlife/Enchanted%20Dust/114/150/23

Of doneer en lees mee op de website : CharitySL.nl –

Categories: