CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2022 The day after

Home » Acties 2022 » CharitySL.nl 2022 The day after

Dit was het dan! CharitySL.nl 2022 in actie voor KiKa!

Vervelend maar waar: aan alle goede dingen komt vroeg of laat een eind.
L$ 1.970.000,-. Wow, wat een gigantisch bedrag om CharitySL.nl 2022 mee af te sluiten!

De organisatie van CharitySL.nl dankt iedereen voor deze prachtige week. Voor jouw bijdrage, het luisteren, de inzet, het hoge bedrag en de sfeer.

Voor KiKa!

De opbrengst van CharitySL.nl 2022 gaat naar KiKa. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen . Dat is goed, maar niet goed genoeg. Het doel is 100% genezing. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Terugblik op de finale!

De vaste gasten waren er al vroeg bij om samen met het team een afscheidsfeestje te bouwen. De laatste veilingen gingen hard tegen hard, de laatste merchandise werd aangeschaft, de laatste aankopen op de markt werden gedaan en er kwamen nog meer deelnemers in de raffle.

Traditiegetrouw vinden de meeste emoties op de laatste dag plaats, dit heeft iets te maken met slaaptekort, weemoed, dankbaarheid en van alles en nog wat. John en Fred in ons hart.  Mooie platen met een bijzonder verhaal werden er aangevraagd en rustig aan maakten we ons op voor de grote Finale. Er kwamen nog diverse grote cheques langs: zo was er de opbrengst van het TAO festival voor KiKa, de opbrengst van Wendy haar Photobooth, de opbrengsten van de veiling en gacha.

Samen zorgde het voor vuurwerk tijdens het bekendmaken van het eindbedrag. Wow wat hebben we weer iets goeds gedaan samen.

Bedankt!

Ook dit jaar konden wij weer een beroep doen op velen voor CharitySL.nl. We kunnen nooit iedereen benoemen, maar weet dat jullie allemaal enorm gewaardeerd worden.

Wij bedanken:

  • Al onze Sponsors 2022 – CharitySL.nl
  • De sponsors die tijdens het event nog heel veel betekenden. Er werden zelfs nog items bijgemaakt door een sponsor voor de veiling en de merchandise.
  • Degenen die een marketbooth hebben gehuurd en hun spullen verkocht hebben.
  • De artiesten: Angelikus, Sierio, Vanellope, Bart, Katia, Jesika, Stinna.
  • De bezoekers: Jullie maakten het verschil, van ’s morgens vroeg tot midden in de nacht, stonden jullie klaar met al jullie verzoekjes, gezelligheid en donaties. Zonder jullie waren we nergens !
  • Het team van CharitySL.nl 2022 : Toya, Rippie, Martin, Erik, Tim, Vi, Zoey, Wendy, Pingie, Mere, Luna, Marleen en Judy. Teamwork makes the dreamwork.
CharitySL.nl 2023

Er is al een nieuwe datum voor de editie van volgend jaar, namelijk:

22 november – 26 november 2023

Zet die allemaal in je agenda, meld je aan als sponsor, lever gacha items alvast in bij CharitySLNLGacha. Bedenk alvast hoe jij volgend jaar nog meer kan doen om KiKa te steunen. Binnenkort worden de inschrijvingen geopend voor DJ en Host,  hiervan worden jullie natuurlijk op de hoogte gehouden via deze website. Ook is er een plek als CEO vacant, hier over meer in een persoonlijk bericht van Petra.

Categories: