CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Jouw steentje bijdragen in actie tegen kinder kanker

Home » Acties 2023 » Jouw steentje bijdragen in actie tegen kinder kanker

Wil jij CharitySL.nl steunen hier in Second Life en daarmee geld ophalen voor KiKa, maar weet je niet wat de opties zijn om te helpen? In dit bericht gaan we alle opties langs en kan jij kijken wat eventueel bij je past. Alles voor hetzelfde doel. Alle kinderen kanker vrij.

Feest je mee?
Voor het evenement van 22 tot en met 26 november 2023 zijn wij op zoek naar DJ’s en Hosts die ons willen helpen met het aan nemen en draaien van de verzoekjes, het vermaken van onze bezoekers en samen met ons er een top evenement van maken.

Lijk het je spannend om dit te doen, maar bezit je andere talenten die je graag wil gebruiken om te helpen? Wij zijn ook op zoek naar teamleden die ervaring hebben met het organiseren van evenementen. Wil je actief mee op zoek naar sponsors of heb je zelf een idee over hoe je ons kan helpen met de organisatie, laat het ons weten!

Dus ben jij of ken jij Nederlandse DJ’s of Hosts of heb jij een andere manier waarop je ons kan helpen tijdens het event? Schijf je dan in bij een van de onderstaande links.

Aanmeld formulieren: DJHost Teamlid

Sponsor Pakketten
Jouw Second Life Business onder de aandacht brengen bij een grote groep mensen. Dit kan je uitgelezen kans zijn. Tijdens het evenement bezoeken vele mensen het actie terrein en ook een groot aantal onze website. Je kan hiermee laten zien dat je de actie een warm hart toedraagt en de bekendheid van je business in Second Life vergroten.
Wij bieden verschillende pakketten die we graag onder je aandacht willen brengen.

Brons:

 • Je naam, van jezelf of van je bedrijf of business, wordt genoemd te samen met alle andere sponsors welke we 4x per etmaal draaien.
 • Je logo op de sponsorpagina van onze website.

Prijs: L$ 5.000,-

 Zilver:

 • Je naam, van jezelf of van je bedrijf of business, wordt genoemd te samen met alle andere sponsors welke we 4x per etmaal draaien.
 • Je logo op de sponsorpagina van onze website.
 • Je logo op het sponsor verzamelbord inworld.

Prijs: L$ 7.500,-

 Goud:

 • Je naam, van jezelf of van je bedrijf of business, wordt genoemd te samen met alle andere sponsors welke we 4x per etmaal draaien.
 • Je logo op een sponsor verzamelbord inworld.
 • Je logo op de sponsorpagina van onze website, met link gekoppeld naar LM inworld of je website (één van de twee is mogelijk).

Prijs: L$ 12.500,-

Diamant:

 • Je naam, van jezelf of van je bedrijf of business, wordt genoemd te samen met alle andere sponsors welke we 4x per etmaal draaien. Hoofdsponsoren worden als eerste genoemd.
 • Je logo op elke pagina van onze website, met link gekoppeld naar LM inworld of je website (één van de twee is mogelijk).
 • Je logo als hoofdsponsor op een sponsor verzamelbord op de actielocatie met een notecard giver erin die een notecard met jouw informatie erop bij aanklikken geeft.
 • De notecard mag je zelf aanleveren en dus zelf bepalen welke info je wilt geven in die notecard (Landmark, url van website enz.) inworld. De notecard moet wel Full Perm zijn.
 • Je naam, van jezelf of van je bedrijf of business, wordt genoemd in je eigen naam jingle. Deze wordt aan het begin van een uur gedraaid: Dit uur wordt mede mogelijk gemaakt door [jouw naam], met daarbij de mogelijkheid van een korte omschrijving met een maximum van 8 woorden. Dit gebeurt gedurende het event op verschillende vaste tijden.

Prijs: L$ 25.000,-

Geef je op voor een van deze pakketten via dit formulier.
Je kan kiezen voor Sponsor pakket Brons, Zilver, Goud of Diamant en zodra het opgaveformulier door ons ontvangen is, neemt MsToya Bailey binnen 48 uur contact met je op.

Gacha items
Wist je dit al? Wij hebben verschillende Gacha Winkels die zijn aangeboden voor eigenaren van de betreffende shop centra. De items die je hier kan vinden zijn gedoneerd door mensen die onze actie een warm hart toedragen.

Kom je tijdens het opruimen van je inventory ongeopende Gacha tegen en denk je wat moet ik daar mee? Of wellicht ben jij erg creatief en/of maakt jouw shop een Gacha pakket die wij kunnen verkopen in onze winkels. Denk dan aan ons en neem contact op met Rippie Clip.

Ben jij een echte Gacha lover en ben je nog op zoek naar een pakket die wij in onze winkel hebben staan? Neem dan eens een kijkje op onze Marketplace of in een van onze Inworld winkels.
Gacha Winkel 1Gacha Winkel 2Gacha Winkel 3

Veiling items, giftcards of Raffle donaties.
Tijdens ons event in november hebben wij een omgeving met Raffle borden staan. Deze tellen het hele evenement af naar het einde en vanuit daar wordt er een winnaar bekend die jouw item, pakket of dienst in ontvangst mag nemen.
Tussendoor houden we ook veilingen met jouw gedoneerde spullen, giftcards en uiteraard jouw services. We vertellen over wat jouw item en jouw business inhoud en maken een stukje reclame voor jou. Uiteraard passend bij wat je hebt gedoneerd.

Lijkt dit jou iets neem dan contact op met MsToya Bailey of Wendy1435 Resident en zij helpen jou verder.

Donatie zuilen
Heb jij een Inworld winkel, business of venue en lijkt het je iets om een van onze donatie zuil te plaatsen? Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen door het jaar heen bereiken en kunnen de donaties dus ook het hele jaar door kunnen worden gedaan.
De donatie zuilen zijn gecombineerd. Naast de donatie optie bevatten ze ook een bord met Engels en Nederlands informatie en een Groups joiner. Je kan zien waar deze zuilen staan op de Donatie zuilen Inworld Pagina.

Als je een donatie en/of subscriber zuil van CharitySL.nl op je land, in je shop of in je club wilt of een plek weet waar ze zouden mogen staan neem dan Inworld contact op met Rippie Clip.

Volg ons!
Wij vinden het top dat je ons hebt gevonden! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat we versturen via verschillende kanalen? Neem dan eens een kijkje in een van deze opties.
Inworld groep: https://app/group/146271b8-4d2a-34c6-dab0-c39f6320e27b/about (Plak deze link in local)

Subscriber: Te vinden in onze Gacha winkels
Gacha Winkel 1Gacha Winkel 2Gacha Winkel 3

Facebook: https://www.facebook.com/Charitysl.nl
Vergeet daarbij niet om onze berichten te Liken, reacties achter te laten en te delen!

Je ziet dat er dus heel veel opties zijn om deze actie te steunen. Mocht je zelf nog ideeën hebben, neem dan contact met een van ons op. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en denken graag mee. Uiteraard ontmoeten we jullie allemaal graag tijdens het evenement . We tellen al af! Tot dan!

CharitySL.nl in actie voor KiKa editie 2023 is van 22 november 2023 tot en met 26 november 2023.

~ Wendy ~

 

Categories: