CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Fly & Katia for KiKa

Home » Acties 2023 » Fly & Katia for KiKa

Afgelopen dinsdag stond er wat bijzonders op het menu: een dual stream van Katia Portugal en Fly Kugin. Deze vrouwen zetten zich belangeloos in om aandacht te vragen voor KiKa.

Voor wie live events in Second Life bezoekt, zijn Fly en Katia geen vreemden. Deze vrouwen staan meerdere keren per week op de bühne van Second Life om hun talent met de virtuele wereld  van Second Life te delen. We kennen Katia als een energieke zangeres, die ongeveer alle stijlen kan zingen. Fly speelt virtuoos op de viool en raakt daarbij altijd een gevoelige snaar.

Liedjes als – Mad world, Please forgive me, Time after time, You raise me up – kwamen voorbij en de luisteraars konden eigenlijk geen genoeg krijgen van het optreden. Daarbij werd er natuurlijk enorm veel geld ingezameld voor KiKa.

Wil jij meer van Fly of Katia zien? Bezoek zeker hun concerten in Second Life, want ook de artiesten kunnen alle steun gebruiken.

Op de vraag waarom Katia en Fly dit wilden doen voor KiKa was het antwoord:
Katia: Because they are our future.. without children we are empty souls.. because they have right on their lives like we had… and if there is a oportunity to give them and help them achieve their dreams like we did.. then that is a goal 🙂 they are nothing less then other children.. its sad that many turn around their heads when they see kids sick with a cancer
Fly: Children are the living angels for me. They are innocent and they never deserve to feel bad of a monster disease. Wherever I find an opportunity, I do my best to help for them.

Daar kunnen wij ons alleen maar bij aan sluiten.

~ Petra ~

Wil je weten hoeveel deze avond heeft opgebracht?
Beleef het mee tijdens CharitySL.nl in actie van 22 November 2023 tot 26 November 2023.

Categories: