CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Petra’s Zomer Baai voor KiKa

Home » Acties 2023 » Petra’s Zomer Baai voor KiKa

Afgelopen zondag was het tijd voor een zomers feestje. Met een zomer die zijn einde nadert, nodigde Petra ons uit op een lekkere, vrolijke party. Een avond om het zomerse gevoel nog even vast te houden en voor de laatste keer te genieten van de Zomer Baai, het strandje dat Petra had gebouwd. Tijdens deze avond ging de opbrengst naar KiKa.

We vroegen Petra waarom ze dit voor KiKa wilde doen.
Petra: Waarom ik wat wilde doen? Na het aftreden als CEO vorig jaar had ik eerst het plan om zomer weekend event te doen, maar dit kwam niet van de grond. Nu ging ik stoppen met mijn strandje, wilde ik natuurlijk toch evengoed wat doen, hoe klein ook.
Alle beetjes helpen. Dat zijn net die kleine bouwstenen waardoor KiKa meer kan doen. Dus met alles wat ik heb en ben heb ik Toya er bij gevraagd voor een zomers avondje en alles wat het oplevert voor KiKa is welkom.

Muziek werd verzorgt door DJ Toya. Ze draaide een variatie aan zomerse nummers van achter haar DJ booth. Draaiend door de tijden van muziek heen, om dat zomerse gevoel vast te houden. Met nummers als Summer Jam, Every time I think of you en When Summer Ends merkte je dat het alle kanten op ging. Wat een extra warme sfeer gaf in deze gezellige omgeving.

Wil je weten hoeveel er tijdens dit feest is opgehaald?
Beleef het mee tijdens CharitySL.NL in actie voor KiKa van 22 November 2023 tot 26 November 2023.

~ Wendy ~

 

Categories: