CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind The Scenes: Snowy Kanami-White (SnowWhiteForester Resident)

Home » Blog 2023 » Behind The Scenes: Snowy Kanami-White (SnowWhiteForester Resident)

Vandaag ontmoeten we Snowy Kanami-White. Zij doet dit jaar voor het eerst mee aan CharitySL.nl als een van onze hosts! We ontmoeten elkaar bij haar eigen strand. Hier woont zij al jaren samen met haar partner Arno. Het strand is gezellig ingericht met een dansvloer en verschillende kunstobjecten van Mistero Hifeng. Ik, Wendy, ben al gelijk enthousiast over een van de kunstwerken en Snowy vertelt dat het verzamelen van deze werken een van hun verslavingen is. 

Wat ontzettend leuk om hier te mogen zijn. Wij hebben elkaar een keer eerder kort mogen ontmoeten, maar voor wie jou nog niet kent… Wie is Snowy?

Snowy: Snowy is 8 jaar in Second Life, waarvan ik nu 6,5 jaar samen ben met mijn partner Arno. Inmiddels zijn we van die jaren samen ook bijna 5 jaar getrouwd. Mijn voorkeur in Second Life gaat uit naar kunst, het bezoeken van stranden, leuke bars, cafés, dance clubs en live events met tributes waar ik gezellig kan dansen. Ook vind ik het erg leuk om op vakantie te gaan met Arno. We stippelen dan een route uit en bezoeken dan alle bezienswaardigheden van dat land of de steden. We zijn net terug van een vakantie in Europa. Ik heb weleens gedacht om die routes, met hotels en bezienswaardigheden, te delen in een business en een soort reisbureau te beginnen, maar dat is iets voor de toekomst. Ooit…
Ik werkte als vaste host bij Stars voor Casje. Daarnaast viel ik weleens in bij Frank’s Jazz en val soms in voor andere bevriende DJ’s.

Een hoop gezellige en leuke dingen die je doet in Second Life en vakantie’s, wat leuk zeg! Nu ga je mee doen met CharitySL.nl. Heb je weleens eerder meegedaan aan een evenement als dit en hoe ben je erbij gekomen? 

Snowy: Nee, nog nooit. Ik ben vorig jaar wel bij diverse sets geweest omdat het doel mij zeer aanspreekt. Tsja, wie zou zo’n doel eigenlijk niet aanspreken he? En toen kwam ik Rippie, die ik toen nog niet kende, tegen op een feestje en van het een kwam het ander en tadaa… Daar ben ik! Ik heb het er ook vaak met Vi over gehad, dat het mij ook leuk leek. Dus toen ik Rippie ontmoette, vielen alle puzzelstukjes in elkaar en heeft het dus blijkbaar zo moeten zijn.

Het is heel fijn om je erbij te hebben. Je vertelt dat het doel je aanspreekt. Wat heb jij met het doel, namelijk KiKa? 

Snowy: Gelukkig heb ik in mijn privé leven nog nooit van dichtbij iets met kinderen met kanker meegemaakt. Maar je ziet vaak beelden en verhalen op TV, je leest bepaalde boeken en die grijpen je aan. Er is heel veel geld nodig voor onderzoeken om die vreselijke rotziekte de wereld uit te helpen. Na het lezen van de indruk die jullie bezoek aan het Prinses Máxima Centrum maakte lopen de rillingen letterlijk over mijn rug. Als ik dan nadenk over de ouders die maandenlang in het Ronald McDonald huis verblijven. Dat moet zo zwaar zijn. Dus het is heel hard nodig om te zorgen dat hier geld voor ingezameld wordt. 

Dat ben ik volledig met je eens. Wat zou op dit moment jouw grootste wens voor KiKa zijn? 

Snowy: Het klinkt misschien afgezaagd of logisch, maar mijn wens is dat er zo veel mogelijk geld opgehaald wordt, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden en deze ziekte volledig uitgebannen zal worden. Dat iedereen kan genezen. Het is waarschijnlijk een utopie, maar dat zou mijn wens zijn. Voor de kinderen en de ouders.
Om het anders te zeggen, mijn wens is eigenlijk om te kunnen zeggen. “Vroeger gingen mensen dood aan een longontsteking. Dat is nu vaak met een kuurtje op te lossen. Ik hoop dat we ooit kunnen zeggen: Vroeger gingen er mensen dood aan kanker.”

Ik vind het totaal niet afgezaagd en het is een mooie wens. Daarmee wil ik je vragen: Wat verwacht je van het evenement en wat wil je de bezoekers mee geven?

Snowy: Ouch… Wat ik ervan verwacht? Ik hoop dat door jullie harde werken en enthousiasme mensen geïnteresseerd raken, dat ze komen en doneren. Ondanks die rotziekte, dat we er een feest van gaan maken en dat we het leven vieren met ons allen. En laat uiteraard die lindens maar binnenstromen voor KiKa. Eigenlijk hoop ik dat ik de bezoekers niets hoef mee te geven. Dat ze weten waar dit voor nodig is… Ik wil de lezers meegeven dat ze moeten komen om te zien wat voor een goed doel we met ons allen ondersteunen en dat ze geïnspireerd raken om zoveel mogelijk verzoekjes in te dienen en te doneren!

Dat lijkt mij een hele mooie boodschap om mee af te sluiten. Onwijs bedankt voor je tijd, je openhartigheid en je motivatie om mee te doen met dit evenement.

CharitySL.nl in actie voor KiKa vindt dit jaar plaats van woensdag 22 november 2023 tot en met zondag 26 november 2023. We hopen jullie, samen met Snowy, te mogen verwelkomen tijdens dit gezellige evenement. Tot dan!

Categories: