CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Het is bijna zover!

Home » Blog 2023 » Het is bijna zover!

Het is nu nog maar leeg en stil op het terrein van CharitySL.nl in actie voor KiKa 2023. Over een paar uur is het dan eindelijk weer zover. Na een jaar wachten, hard werken achter de schermen en met veel trots trappen we om 21u NLT weer af naar een geweldig evenement. 

We hopen je te mogen verwelkomen tijdens de opening, maar natuurlijk ook tijdens ons gehele evenement. In de afbeelding hieronder vind je informatie over de start, de themadagen, de live artiesten die we mogen verwelkomen en de afsluiting van ons evenement, zodat je niks mist tijdens dit geweldige evenement.

 

We hopen je over een paar uur, om 21u NLT / 12 PM SLT te zien bij CharitySL.nl in actie voor KiKa 2023! We gaan er weer een groot feest van maken op het sprookjesachtige terrein. Tot straks!

Categories: