Wow… wat moet je nog zeggen zo na een Finale waar er zoveel mooie woorden zijn gezegd en zoveel memorabele momenten de revue zijn gepasseerd.
Ik heb geen regels voor deze laatste blog dus ik hou het lekker persoonlijk hahah. En terwijl ik dit schrijf is net de finale afgelopen en biggelen de tranen over mijn wangen… trots op wat er de afgelopen dagen neergezet is en hoe het heeft uitgepakt.

De laatste dag
We begonnen aan de laatste ochtend van CharitySL.nl 2023 met dit keer een beetje liefde voor Dj Rippie. de afgelopen dagen was hij gebombardeerd met de ene ochtend kerstliedjes en de ander ochtend sinterklaas liedjes. Gisteravond werd er in het diepste geheim een actie op gezet om een plaatje voor Rippie aan te vragen. En dus mocht Rippie muziek draaien die hij ook daadwerkelijk leuk vond ( zelfs Celine Dion ). 2 leden van het team waren ziek en konden de laatste dag helaas niet mee maken, Dj Daan en Host Pingie, we hopen dat jullie je snel beter voelen. Het was pyjama dag, dus iedereen kwam regelrecht vanuit bed hierheen.

De DJ’s en Hosten draaiden hun laatste shifts, her en der moesten de teamleden losgewrikt worden van het podium omdat ze eigenlijk niet wilden stoppen. Het zegt genoeg over de inzet van het Team, wat onvermoeibaar was. Moest er een uurtje extra gedraaid worden, zonder problemen werd alles op gelost. Dit jaar werd er naast de stage host, ook een Floorhost in gezet. De stage host had zo de handen vrij voor verzoekjes en gezelligheid en de Floorhosten waren geweldige gastvrouwen die iedereen welkom heette en informatie over het event verstrekten. Het zorgde dat er altijd een fijn gesprek gaande was op het grasveld. De bezoekers kwamen allemaal gezellig langs ook deze laatste dag, om hun favoriete platen aan te vragen, nog een keer te bieden in de veiling of gewoon er te zijn en onderdeel te zijn van een geweldig feest van 5 dagen.

De laatste loodjes
Een feest was het, en natuurlijk voor een hele serieuze reden. Want waar gaat het ook alweer om? Om kinderen die dagelijks te horen krijgen dat ze kanker hebben. Om kinderen en hun families waarbij de wereld instort en sommigen niet het leven mogen lijden die er voor hen lag. Een onbezorgde toekomst, met eerst jong en kind zijn, opgroeien, jezelf ontdekken, ontwikkelen. Het mag soms niet zo zijn en elke keer dat ik daaraan denk, breekt mijn hart. Ben gezegend met een lief en gezond kind, maar ben mij er zeker van bewust dat dit niet vanzelfsprekend is en niet voor iedereen geld.

Tijdens de laatste uurtjes van het event, kwamen de prachtigste liedjes nog eens voorbij, met een lach en een traan ( it wasn’t me ). De laatste cheques werden opgehangen, en gestort: wat is er veel actie gevoerd het afgelopen jaar.  En toen was het tijd voor de finale! Tijdens de finale kwamen er buiten de cheques die je op de foto ziet langs, ook een donatie langs van Richard Akina. Hij vroeg een plaat aan met een hele bijzondere betekenis voor hem , hij had hier honderduizend linden dollars voor over. Wow… het maakte DJ Toya nog maar eens stil. Het was een van de momenten waarvan je later denkt… het is toch eigenlijk niet normaal wat hier allemaal gebeurd. Soms zoek je de woorden en vind je ze gewoon niet… en dat is ook ok.

Het resultaat van het event? 1.289.875L$ ❤

Dank!
Wat een prachtig bedrag om naar KiKa over te maken! KiKa kan met donaties nog meer onderzoeken bekostigen en er zijn steeds betere resultaten van behandelingen. Hoopgevend dus, maar nog geen 100% genezing. Dus we gaan absoluut door!

Met het einde van dit event is er ook meteen een belofte voor een nieuwe Editie, dus we zien jullie heel graag terug in 2024!

Een persoonlijk dankwoord:
❤ Bezoekers: wat was het een prachtig feest om jullie elke dag weer te mogen ontmoeten en samen te zijn. Dit is second life op zijn best en wat is het geweldig om te zien wat er mogelijk is als je samen voor het zelfde doel aan de slag bent!
❤ Sponsors / marktkramen: Zonder jullie was de sim leeg, geen veiling items , geen verkoop, geen merchandise .
❤ Artiesten: Bedankt voor het inzetten van jullie talent voor dit prachtige doel.
❤ Team: DJ Daan, Dj Vi Fae, Dj Casje, DJ Rippie, DJ Toya en Hosten : Moontje, Karin, Beertje, Snowy, Mere, Marleen, Pingie en Wendy: zonder jullie was er geen team, bedankt voor jullie enthouasiasme, tomeloze inzet en gezelligheid, het was bijzonder om hier onderdeel van te mogen zijn.
❤ Wendy, Rippie & Toy : een nieuwe ceo/management team: Wat een werk hebben jullie er aan gehad om weer een prachtig event op te zetten. Wat mogen jullie trots zijn op het resultaat, het was een prachtig event. Bedankt voor wie jullie zijn en wat jullie doen!

Dankbaar voor alle momenten, voor alles en iedereen, ik ben het komende jaar weer vol van liefde ❤

Rest voor mij nog 1 verzoekje: mijn anthem van deze week ❤
Son Mieux- Tonight.

And tonight
If you’re a little down, then so am I
Side by side
We’ll make it to the morning light

Tot volgend jaar !!

Liefs, Petra Oximoxi ❤


Ontdek meer van CharitySL.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Tags:

Comments are closed