CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2024 the story so far

Home » Blog 2024 » CharitySL.nl 2024 the story so far

Waar CharitySL.nl 2023 is gestopt, zijn ook meteen de voorbereidingen voor de editie van 2024 gestart. Want een event als CharitySL.nl organiseren: dat doe je niet in 1 dag.

KiKa ontwikkelingen!

Maar eerst gaan we terug naar KiKa. Want ook KiKa zit niet stil. KiKa heeft zich als doel gesteld: ieder kind kanker-vrij. Op dit moment overlijdt 19% van de kinderen met kanker. Daarnaast zijn de huidige behandelingen zo agressief dat veel kinderen op latere leeftijd last hebben van bijwerkingen van hun behandeling. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 100%, de behandeling van kinderkanker te verbeteren en de kwaliteit van leven van kinderen met kanker en overlevenden te vergroten.
Dankzij informatie uit onderzoeken zijn specialisten ervan overtuigd dat een genezingskans van 100% haalbaar is en patiëntvriendelijker behandelen mogelijk is. Daarvoor is het noodzakelijk om vernieuwend onderzoek te blijven doen, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa financiert daarom wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van kinderkanker, het zoeken en testen van nieuwe medicijnen en het verbeteren van de behandeling van kinderkanker.  Ook wordt onderzoek ondersteund dat zich richt op de kwaliteit van leven van kinderen met kanker en overlevenden. KiKa financiert onderzoek naar álle vormen van kinderkanker. ( Bron: Kika.nl )

CharitySL.nl zal zich ook dit jaar weer inzetten voor KiKa!

Zoals gezegd, een event als CharitySL.nl organiseren houd in dat er continu beweging is in voorbereidingen. Na elk evenement wordt er geëvalueerd, wat ging er goed, wat zijn ontwikkelpunten. Hier wordt mee verder gegaan, zo zie je dat het aanvraag-systeem voor verzoekjes elk jaar mee ontwikkeld, veiling en raffle borden, maar ook wordt er gekeken naar vernieuwingen. Alles gericht om nog meer aandacht voor KiKa te vragen en daarmee meer geld op te halen. Elk jaar wordt de steun van derden ook groter. Zo worden er meer events georganiseerd waarbij de opbrengst naar CharitySL.nl gaat, zijn er meer creators/shop-owners die een actie op zetten, is er meer aanbod in de merchandise en zijn er nog steeds mensen die voor het eerst in aanraking komen met CharitySL.nl.

Niet alleen tijdens het event heeft CharitySL.nl iedereen nodig, ook  in de maanden daarvoor. Verspreid informatie, wijs je vrienden en familie op het event en nog meer. Voor actuele informatie kun je altijd de website raadplegen en de ceo’s (zie tab team). Wil je ook eens mee werken in het team van Charitysl.nl? vraag dit ook aan de ceo’s of een van de teamleden van vorig jaar. Samen kunnen we meer doen en is het een belevenis die je niet zal vergeten.

CharitySL.nl 2024 vind dit jaar plaats van 20 november 2024 tot en met 24 november 2024. 

Petra Oximoxi-Waco

Categories: